Stiri

Sanctiunile pentru Sistemul RO e-Transport se vor aplica de la 1 ianuarie 2023

05 Oct 2022

Perioada de gratie de trei luni le da posibilitatea companiilor sa identifice cele mai bune solutii pentru o raportare mai simpla, mai rapida si cu risc minim de aparitie a erorilor. Avand in vedere ca nerespectarea prevederilor va atrage amenzi de pana de pana la 100.000 lei pentru persoanele juridice si chiar confiscarea contravalorii bunurilor nedeclarate, conformarea cu noua cerinta legala necesita demersuri riguroase, potrivit articolului realizat de PwC Romania.


ALLIANZ-TIRIAC electrifica asigurarile: primul produs auto complet creat pentru masinile electrice

05 Oct 2022

ALLIANZ-TIRIAC, unul dintre cei mai mari asiguratori din Romania, a dezvoltat primul produs de asigurare auto complet (asigurarea RCA si Casco), destinat autoturismelor electrice si hybrid plug-in.


Sondaj eJobs - 45% dintre angajati cauta un job nou. 21,8% sunt in burnout

05 Oct 2022

Aproape jumatate dintre participantii la cel mai recent sondaj derulat de eJobs Romania marturisesc ca, in acest moment, se afla in cautare activa a unui loc de munca, motiv pentru care aplica in mod constant si merg la interviuri. Tot nemultumiti de locul lor de munca sunt alti 22,6%, insa acestia nu se simt, deocamdata, suficient de motivati pentru a cauta altceva, in timp ce 2,2% deja au gasit alt job si sunt in preaviz de plecare. Doar 3 din 10 respondenti se declara multumiti de statutul profesional actual si, prin urmare, nu au in plan nicio schimbare profesionala in perioada imediat urmatoare.


KCC: Daunele provocate de uraganul Ian estimate la 63 de miliarde de dolari

05 Oct 2022

63 de miliarde de dolari este suma la care vor ajunge pierderile industriei cauzate de uraganul Ian, potrivit Karen Clark & Company.


Compania de Apa Somes vrea oferte RCA pentru flota auto

05 Oct 2022

Compania de Apa Somes a lansat o licitatie pentru achizitionarea de servicii de asigurare RCA aferente flotei auto, care numara 352 de autovehicule.


RATBV vrea sa cumpere angajatilor asigurari de viata

05 Oct 2022

Transportatorul public din Brasov, RATBV, a initiat o licitatie pentru servicii de asigurare de viata pentru 862 de angajati, polita de grup fiind estimata la 163.401,83 lei.


FAST Broker a intermediat polita D&O a Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

05 Oct 2022

FAST Brokers a fost desemnat, in calitate de unic ofertant, castigator al procedurii de atribuire organizata de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti pentru achizitia de servicii de asigurare de raspundere civila profesionala a administratorilor, a directorului general, directorului financiar si directorilor executivi (tip D&O), fara fransiza, pentru o perioada de 12 luni.


BCR Asigurari de Viata VIG si QUALITANCE digitalizeaza interactiunea clientilor cu asiguratorul

05 Oct 2022

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group si QUALITANCE au incheiat un parteneriat pentru a le oferi clientilor o experienta digitala care faciliteaza accesul rapid si interactiunea eficienta cu produsele si serviciile de economisire, protectie si investitii ale companiei de asigurari. Printr-o platforma digitala dedicata, acestia isi pot gestiona de oriunde si oricand produsele si serviciile achizitionate, beneficiind de instrumente eficiente de informare, comunicare si plata.


Cum poti avea o casa mai sigura in fata riscurilor catastrofale?

05 Oct 2022

Prima saptamana a campaniei nationale de informare "Luna Asigurarilor de Locuinte" a fost dedicata celor trei riscuri catastrofale care ameninta locuintele romanilor - cutremure, inundatii si alunecari de teren - precum si importantei protectiei financiare prin incheierea unei asigurari obligatorii de locuinta.


ASF deschide cea de a treia editie a Student Club

05 Oct 2022

Studentii si masteranzii pasionati de pietele financiare se pot inscrie, in perioada 06 - 16.10.2022, la ASF Student Club.